epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Mämmikohokasta ja yuzu-rahkasorbettia
14 Maaliskuu 2018
Tartarpihviä tässä blogissa on nautittu ennenkin, joten resepti löytyy täältä. Tämän tartarin ”se juttu” on confitoitu kananmunankeltuainen. Ihana että suomalaisia kananmunia voi käyttää ihan raakanakin tarvitsematta pelätä saavansa salmonellaa. Tällainen elintarvikehygienia ei todellakaan ole itsestäänselvyys muualla maailmalla. Confitoitu keltuainen pakastimessa valmistettuna lienee kuulemma alkujaan ravintola Lyonin juttu, mutta idea on sittemmin levinnyt myös yleisempään tietoon.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien