epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Maaliskuu 2018
Possunkyljysten kanssa valmistettiin tarkoituksella sen verran iso määrä perunasosetta, että siitä riitti vielä toiseksikin päiväksi pinaatti-perunaletuiksi paistettuna. Kun muusi jatkojalostetaan uusin maustein, se ei enää ole uudelleenlämmitettyä eilistä, vaan ihan uuden ruoan raaka-aine. Perunasoseohukaisten rakenne on hiukan erilainen kuin tavallisten ohukaisten, mistä syystä ne kannattaa paistaa tavallisella paistinpannulla muutama kerrallaan. Siitä ne on leveällä lastalla helpompi kääntää kuin ohukaispannulta. Pinaatti-perunasoseohukaiset 5 dl ”eilispäivän” perunasosetta 100 g pinaattia (pakastepinaatti hyvin sulatettuna ja valutettuna) 2 munaa 1 dl vehnäjauhoa ripaus suolaa ja muskottia paistamiseen voita Ryöppää pinaatti, hienonna...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien