epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
26 Marraskuu 2021
Viime viikonloppuna vietettiin pitkästä aikaa ravintolailtaa hyvän ruoan ja juomien parissa. Tämä taisikin olla vähään aikaan viimeinen tilaisuus tavata ihmisiä, kun koronaluvut alkavat taas nousta uusiin ennätyslukemiin. Palatkaamme siis takaisin peiton alle varovasti kurkistelemaan maailmaa sälekaihdinten välistä. Pöydässä tuli puheeksi, miten vuosiin ei enää ole voinut kutsua vieraita niin, että yksi ruoka kelpaisi kaikille, vaan täytyisi ottaa huomioon jokaisen yksilölliset mieltymykset. Siitä sitten mielenkiintoinen keskustelu rönsyili Helsingin kaupungin uusista ruokalinjauksista ravintosisältöihin, ruoan makuun, lisäaineisiin, monen eri ruoan valmistuksen työläyteen, oikeisiin ja teeskenneltyihin allergioihin, lihansyöntiin...
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien