Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Rukiinen graavilohipiirakka
6 Huhtikuu 2018
Sitruunapastan Aromipajan tapaan kruunaa hienostunut sahramin maku. Kaiken lisäksi pasta on äärettömän helppo ja nopea valmistaa. 500 g tuorepastaa 50 g pala parmesaania 1 kpl sitruuna 1 kpl lime 1 dl kuivaa valkoviiniä 2 dl kuohukermaa 3 rkl hunajaa 2 kpl punainen chili 1 tl sahramia mustapippuria suolaa ½ tl vadelmaviinietikkaa Pese sitruuna, lime ja chili huolellisesti kuumalla vedellä. Raasta sitruunan ja limen kuoret ja purista niiden mehu. Viipaloi chilit ohuiksi suikaleiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien