Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Toukokuu 2018
Nuorena poimitut nokkosenlatvat ovat loistavaa lähiruokaa ruoanlaittoon. Jos et ole vielä kokeillut Snellmannin lisäaineetonta All Natural Chorizo -makkaraa, on nyt aika. Tässä annoksessa pasta maustetaan nokkosen lisäksi chorizolla, limellä, kevätsipulilla, luomuherkkusienillä ja pinjansiemenillä. 1 pkt Snellman All Natural Chorizo (230g) ½ l tuoreita nuoria nokkosenlatvoja 1 nippu kevätsipulin varsi 200 g luomu herkkusieniä ½ kpl lime 2 dl kuohukermaa 2 rkl voita 1 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 300 g fettuccine tuorepastaa 80 g pinjansiemeniä 2 dl rucolan versoja koristeluun Poimi nuoria nokkosenlatvoja, huuhtele ne kylmällä vedellä ja purista kuiviksi. Hienonna kevätsipuli ja paloittele herkkusienet.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien