Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Jättikatkarapu-parsa-avokado saaristolaisleipä
10 Toukokuu 2018
Kevään ehdoton ”fingerfood” syntyy friteeraamalla aromaattisia nokkosenlehtiä japanilaiseen tempuratyyliin. Nokkosessa on runsaasti monia antioksidantteja (C- ja E-vitamiineja, karoteenia, seleeniä, sinkkiä, mangaania ja lisäksi useita flavonoideja). Eri antioksidanttien kokonaisvaikutuksen ansioista nokkonen on todellinen terveysihme. 30 kpl nuoria nokkosenlatvoja 2 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl jäävettä 1 ¾ dl vehnäjauhoja ¼ dl perunajauhoja ½ l öljyä Huuhtele nuoret nokkosenlatvat kylmän veden alla ja kuivaa ne. Kuumenna öljy kattilassa.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien