Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Jättikatkarapu-parsa-avokado saaristolaisleipä
10 Toukokuu 2018
Moderni ruistaikinapohjan päälle valmistettu lohipiirakkaa maistuu varmasti kevään ja kesän juhlavieraille. Piirakka on nopea valmistaa, sillä piirakan päällysaineet eivät tarvitse ollenkaan uunikypsytystä. Wasabilla ja limellä maustettu kreemi, punasipuli ja tomaatti leikkaavat hyvin graavilohen rasvaisuutta. Kokeile jo tänään! Taikina: ½ dl kylmää vettä 3 dl ruisjauhoja 1 dl erikoisvehnäjauhoja ½ tl suolaa 125 g voita Täytteet: 500 g graavilohi 6 kpl isoja kypsiä tomaatteja 2 kpl punasipuleita 2 prk crème fraîche 4-6 tl wasabitahnaa 2 kpl limen mehu puristettuna 1 rs salaatinversoja Taikina: Mittaa jauhot ja suola kulhoon.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien