Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
18 Toukokuu 2018
Herkullinen alkuruoka, lounas tai illanistujaisruoka valmistuu saaristolaisleivän päälle rakennettavista komponenteista. Tempurafriteerattujen jättikatkarapujen lisäksi leivän päälle lisätään parsaa, avokadoa, limemajoneesia sekä salaatinveroja. Tämä leipä maistuu varmasti vieraille! 4 kpl saaristolaisleipäviipale 2 kpl syntikypsiä avokadoja 8 kpl vihreä parsa 1 rasia salaatinversoja koristeluun 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl oliiviöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria 1 tl Dijon-sinappia 8 kpl jättikatkaravunpyrstöjä 2 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl jäävettä 1 ¾ dl vehnäjauhoja ¼ dl perunajauhoja ½ l öljyä Majoneesia valmistettaessa on tärkeää, että kaikki aineet ovat huoneenlämpöisiä. Erottele kananmunan...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien