Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Syyskuu 2023
4. 9/5 - (27 votes) Herkullisen ranskalaisen sipulipiirakan valmistaminen on helppoa. Sipuleita ei tässä reseptissä tarvitse esikypsentää. Pitkä paistoaika kypsyttää sipulit juuri sopivan pehmeiksi, jättämällä niihin kuitenkin hieman purutuntumaa. Ranskalainen sipuli-cheddar quiche (6-8 hlölle) 1,25 dl kylmää vettä 5 dl vehnäjauhoja 1 dl pistaasipähkinämurua 1 tl leivinjauhetta ½ tl suolaa 100 g jääkaappikylmää voita 4 kpl isohkoja sipuleita 160 g Jukolan Aito Cheddar Vintagea 4 dl kuohukermaa 4 kpl kananmunia 1 tl rouhittua mustapippuria Paiston jälkeen sipulit ovat ihanan makeita, mutta niihin jää kiva purutuntuma Lisää taikinakulhoon jauhot, pistaasimuru, leivinjauhe, suola, vesi ja kylmä voi kuutioituna.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien