Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Savulohi-kurpitsalasagne on koko perheen herkku
30 Syyskuu 2023
4. 7/5 - (24 votes) Kaunis lampaankääpä on mieto ja maukas ruokasieni, joka on mielestäni parhaimmillaan pihviksi paistettuna. Lampaankääpää käytettiin sotien aikaan lihankorvikkeena. Eipä ihme, sillä sen rakenne on tiivis ja lihamainen. Rapeat lampaankääpäpihvit (4 hlölle) 8 kpl pienehköjä lampaankääpäsienen lakkeja 1 kpl kananmuna 2 dl pankojauhoja ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria 1 dl raastettua parmesaania 4 kourallista rucolan lehtiä ½ dl oliiviöljyä 2 rkl sitrus-balsamicokastiketta ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria Lampaankääpä on parhaimmillaan rapeiksi pihviksi paistettuna Puhdista sienet huolellisesti ja irroita niistä lakki.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien