Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kurpitsaa ja paahtopaistia

11 Lokakuu 2023

4. 8/5 - (37 votes) Myskikurpitsan viipaleet kypsennetään pikaisesti chililiemessä, jolloin ne jäävät aavistuksen verran napakoiksi. Annos rakennetaan kerroksittain kurpitsasta, piparjuurikreemistä ja paahtopaistista. Suosittelen kokeilemaan! Myskikurpitsaa, piparjuurikreemiä ja paahtopaistia (4 hlölle) 1 kg naudan paahtopaisti (4 hlölle tarvitaan noin 250g ohuita siivuja) 2 rkl rouhittua mustapippuria 3 rkl Maldon suolaa voita ja oliiviöljyä paistamiseen 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 3 rkl piparjuuritahnaa 1 rkl sitruunamehua vastarouhittua mustapippuria 300 g myskikurpitsaa (osta noin 600-800g myskurpitsa) 1-2 kpl punainen chili 1 dl sokeria 1 tl suolaa 2 rkl valkoviinietikkaa 3-5 dl vettä 4 tl kapriksia 1 dl...

Alkuruoka juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »