Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Syyskuu 2023
4. 9/5 - (30 votes) Erittäin rapeat ahvenfileet valmistetaan paneroimalla ne norjalaisella maustesuolalla, Gastromatilla, maustetuissa pankojauhoissa. Ahvenfileiden kanssa tarjoillaan helppotekoista hummerikastiketta ja ravioleja. Rapeat ahvenfileet, raviolit ja hummerikastike (4 hlölle) 6 kpl (300-400g) ahvenfileitä 2 kpl kanamuna 2 dl vehnäjauhoja 2 dl pankojauhoja 1½ tl Gastromat maustesuolaa 1 tl raastettua sitruunankuorta voita paistamiseen 1 kpl banaanisalottisipuli 4 dl suolatonta kalalientä (esim. Puljonki) 2 dl kuivaa valkoviiniä 2 dl kuohukermaa 4 rkl hummerifondia 1 rkl tomaattipyreetä suolaa sokeria mustapippuria 250 g tuoreravioleja (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien