Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Pähkinäinen suppilovahverokastike

10 Lokakuu 2023

4. 9/5 - (34 votes) Tumman täyteläisen suppilovahverokastikkeen salaisuus on pitkä keittoaika ja pähköinöiden tuomat aromit. Tänä syksynä on suppilovahveroita poikkeuksellisen paljon. Kastikkeen voi tehdä tuoreista tai kuivatetuista sienistä. Pekaanipähkinä-suppilovahverokastike ja raviolit (4-6 hlölle) 250 g tuoreita suppilovahveroita tai iso kourallinen kuivattuja (20-25g) 5 dl vettä ½ kpl sipuli 1 kpl valkosipulinkynsi 3 dl pekaanipähkinöitä 2 dl portviiniä 3 tl sherryviinietikka 2 rkl tomaattipyree 3 rkl riistafondia 1 rkl soijakastiketta 1/2 dl tuoretta timjamia 1 tl ruohittua mustapippuria suolaa 25 g voita (tummaa maizenaa suurustukseen) 500 g tuoreita ravioleja (esim.

juhlat kastike KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Reseptit sieni Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »