Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kuohkea vaniljainen puolukkavispipuuro

27 Syyskuu 2023

4. 9/5 - (25 votes) Vispipuuro (lappapuuro) on kuohkeaksi vatkattua marjapuuroa, joka valmistetaan usein puolukoista. Erityisen kuohkean vispipuurosta saa jäähdyttämällä sen jääkaappiviileäksi ja vatkaamalla pitkään. Kuohkea vaniljainen puolukkavispipuuro (6-8 hlölle) 1 l vettä 5 dl puolukoita 1½ dl sokeria ½ tl suolaa 1½ dl mannasuurimoita 1 kpl vaniljatanko Kuohkean puuron salaisuus on pitkä vatkausaika Survo puolukat kattilassa survimella. Voit myös soseuttaa ne sauvasekoittimella.

Jälkiruoka juhlat leivonta nelkytplusblogit Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »