Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Pähkinäinen suppilovahverokastike
27 Syyskuu 2023
4. 9/5 - (25 votes) Vispipuuro (lappapuuro) on kuohkeaksi vatkattua marjapuuroa, joka valmistetaan usein puolukoista. Erityisen kuohkean vispipuurosta saa jäähdyttämällä sen jääkaappiviileäksi ja vatkaamalla pitkään. Kuohkea vaniljainen puolukkavispipuuro (6-8 hlölle) 1 l vettä 5 dl puolukoita 1½ dl sokeria ½ tl suolaa 1½ dl mannasuurimoita 1 kpl vaniljatanko Kuohkean puuron salaisuus on pitkä vatkausaika Survo puolukat kattilassa survimella. Voit myös soseuttaa ne sauvasekoittimella.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien