Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Marraskuu 2018
Pippuripihvi on hienostunut ruoka vaativaankin makuun, kun sen valmistaa huolella. Aromaattinen Marsalaviinikastike ja Hasselbackan perunat kruunaavat aterian. 800 g häränfilee 3 rkl rouhittua pippuria (musta, viher, rose) 3 rkl Maldon suolaa voita ja öljyä paistamiseen 3 dl Marsala-viiniä 2 dl punaviiniä 5 dl vasikanlihalientä (esim. Puljonki) 10 kpl kuorittuja manteleita 3 kpl herkkusieniä 5 kpl tuoreita persiljanoksia 5 kpl tuoreita timjaminoksia 2 cm pala palsternakkaa 2 cm pala juuriselleriä 1 kpl valkosipuli 1 kpl banaanisalottisipuli rouhittua mustapippuria nokare voita Maldon-suolaa 6 kpl perunoita (kiinteä) 4 dl vasikanlihalientä (Puljonki) 1 tl Maldonsuolaa 1 dl kirkastettua voita 1 dl korppujauhoja 1 dl parmesaaniraastetta Ota...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien