Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Herkullinen cheddar-lasagne
7 Helmikuu 2019
Useiden ruokakauppojen valikoimista löytyy nykyään hirvenjauhelihaa. Toki lihan voi itsekin jauhaa, jos sopiva lihapala löytyy vaikkapa omasta pakastimesta. Wallenberginpihvien salaisuus on jauhelihamassaan lisätty kuohukerma sekä pihvien paistaminen runsaassa voissa. 500 g hirvenjauheliha 3 kpl salottisipuleita 3 kpl kananmunan keltuaisia 2 dl kuohukermaa 2 tl suolaa 1 tl maustepippuria 2 dl korppujauhoja runsaasti voita paistamiseen Leikkaa sipulit hienon hienoiksi kuutioiksi. Vaivaa hirvenliha, sipuli, keltuaiset, suola, rouhittu maustepippuri sekä kuohukerma tasaiseksi massaksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien