Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Helmikuu 2019
Cheddarin juuret juontavat lähes tuhannen vuoden päähän Englantiin. Suomen parhaaksi valittu cheddar syntyy Joutsan Leivonmäellä perinteisistä aineksista: maidosta, hapatteesta, suolasta, juoksutteesta ja annatto -pensaan siemenistä puristettusta väristä. Jauhelihakastike: 600 g jauhelihaa 2 kpl porkkanoita 2 kpl punasipuleita 100 g palsternakka 3 kpl valkosipulinkynttä 1 tlk tomaattimurskaa (Mutti) 1 rku basilikaa 1 rkl hunajaa oliiviöljyä paistamiseen suolaa mustapippuria Cheddarkastike: 50 g voita 1 dl vehnäjauhoja 1 l maitoa 200 g Jukolan aito cheddaria ripaus viherpippuria ripaus muskottipähkinää 1 pkt lasagnelevyjä Ruskista pannulla jauheliha oliiviöljyssä. Kuori ja suikaloi porkkanat, punasipulit, valkosipulit ja palsternakka...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien