Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Treffiruokaa – bloggaajien parhaat reseptit
23 Maaliskuu 2019
Kevät kolkuttaa ovella. On aika nauttia kevään ensimmäinen parsa-annos. Parsa on ikivanha lääkekasvi, jolla on useita terveyttä parantavia vaikutuksia. Parsa sisältää kaikista kasveista eniten foolihappoa, jonka on todettu alentavan sydän-, verisuoni- ja sydäntautiriskiä. 1 nippu vihreää parsaa 150 g ilmakuivattua kinkkua 150 g Jukolan Aito Cheddar 15 kpl kirsikkatomaatteja Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois (muutama sentti parsan alaosasta).
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien