Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Herkullinen madekeitto Aromipajan tapaan

22 Helmikuu 2019

Parhaiten hienostuneen mateen maku toimii kermaisessa madekeitossa. Kun keittoon lisätään runsaasti fenkolia ja tilliä sekä runsas hyppysellinen upeanmakuista sahramia, sopii keitto vaikka kuningattarelle tarjottavaksi. Hyvää talvipäivän keittohetkeä! n. 1,5kg kokonainen made (+ mateenmaksa) vettä 3 dl kuivaa valkoviiniä 1 kpl fenkoli 2 kpl iso sipuli 8 kpl maustepippuria 10 kpl mustapippuria 1 kpl limenlehti 2 laakerinlehteä 1 tl sahramia suolaa 8 kpl perunaa 1 kpl iso sipuli 2 kpl porkkanaa 1 kpl pieni fenkoli 4 rkl voita suolaa (arviolta noin 4 tl) 4 dl kuohukermaa 1 rku tuoretta tilliä 6 siivua ruisleipää Kalaliemi Ensimmäiseksi valmistetaan herkullinen kalaliemi.

juhlat Kala kalaruoka Keitto nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »