Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Pippuripihvi ja Hasselbackan perunat
31 Lokakuu 2018
Syksyn makupala on kaunis lohihampurilainen, jossa yhdistyvät suomalainen ja itämainen makumaailma. Tämä moderni hampurilainen sopii hienosti nautittavaksi Amuse bouchen tavoin ennen varsinaista ateriaa hyvän kuohujuoman kera. 200 g graavilohta 10 kpl hapankorppuja 2 dl kasvislientä 5 cm pala sitruunaruohoa 1 kpl kananmunan keltuainen 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria ½ tl sinappia 1 rkl sitruunaruohotahnaa Kaada kasvisliemi kattilaan ja lisää sitruunaruoho. Anna kiehahtaa. Kasta hapankorput yksitellen liemessä ja nostele ne lautaselle jäähtymään.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien