Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Hienostunut kuharulla saa veden kielelle
9 Elokuu 2018
Herkullinen kesäkurpitsakeitto hurmaa alkuruokana ja sopii mainiosti myös lounaaksi. Kun keitto vielä aateloidaan ilmakuivatusta kinkusta leikatuilla ohuilla suikaleilla ja saksanpähkinöillä, on makuelämys taattu. Tämä makuyhdistelmä kannattaa testata! 1 l kanalihalientä (Puljonki) 700 g kiinteitä kesäkurpitsoita 2 kpl kananmunankeltuainen 5 dl kuohukermaa 3 tl suolaa 1 tl mustapippuria 2 tl hienoa sokeria 150 g ilmakuivattua kinkkua 100 g saksanpähkinöitä 1 dl lehtipersiljaa koristeluun Pese kesäkurpitsat hyvin (kuumalla vedellä). Niitä ei tarvitse kuoria.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien