Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
12 Heinäkuu 2018
Perinteistä, herkullista ja maukasta kaalilaatikkoa harva meistä lähtee muokkaamaan. Halusin tarjota saksalaisvieraillemme kuitenkin jotain kotimaista perinneruokaa hieman uudella twistillä ja päädyin kaalilaatikkoon. Annoin kaalien hautua tummalla Guinness-oluella maustetussa vasikanlihaliemessä tunnin ajan. Maltaanmakuinen ja hieman siirappinen haudutusliemi antoi kaalilaatikkoon upean vivahteen, joka varmasti jäi vieraidemme muistoihin. 1 ½ dl puuroriisiä (keittämätöntä) 4 dl kasvislientä (riisin keittoliemeksi) 1000 g keräkaalia ½ l Guinness-olutta 1 l vasikanlihalientä (Puljonki) ½ dl siirappia 1-2 tl suolaa 400 g naudanjauhelihaa 1 kpl iso sipuli 1 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa 1 rkl siirappia 1 tl mustapippuria 2 dl kuohukermaa...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien