Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Paistettu kuha, parsaa ja uppomuna

5 Heinäkuu 2018

Kun vedet lämpenevät on aika pyytää kuhaa. Tuoreen vastapyydetyn kuhan makua ei mikään voita. Yksinkertainen on kaunista ja maistuvaa. Paistetun kuha seuraan valmistetaan parsaa sekä näyttävä uppomuna. 4 kpl kananmunia ½ dl väkiviinaetikkaa suolaa valkopippuria 2 nippua tuoreita ohuita parsoja suolaa 500 g tuoreita kuhafileitä suolaa valkopippuria voita Riko kananmunat pieniin kuppeihin siten, että niiden rakenne ei hajoa.

juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »