Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Mandariinilohi ja hunajameloni
16 Maaliskuu 2024
4. 8/5 - (20 votes) Mandariinin makeus ja sitruksisuus sopivat graavilohelle upeasti. Mandariinilohen lisäksi tarjoillaan retikkaa ja Ponzu-piparjuurikastiketta. Tästä ei japanilaishenkinen alkuruoka paljoa parane! Mandariini graavilohta, retikkaa ja Ponzu-piparjuurikastiketta (4 hlölle) 400 g lohta 3 rkl konjakkia 3 kpl mandariineja 2 rkl sokeria ½ dl karkeaa merisuolaa ½ tl valkopippuria 2 dl Ponzu sitrussoijakastiketta 2 rkl piparjuuritahnaa ½ dl majoneesia Kannattaa leikata lohifilee nahattomaksi Poista lohifileestä nahka.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien