Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
29 Maaliskuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Kevään herkkuannos valmistuu mandariinigraavatusta lohesta, hunajamelonista ja piparjuurikreemistä. Voit valmistaa annoksen näyttävästi isolle tarjoiluvadille tai tarjoilla yksittäisinä annoksina. Annoksen piparjuuren ja retikan pikantti raikkaus sopivat hyvin makean hunajamelonin seuraan. Mandariinigraavilohi, hunajameloni ja piparjuurikreemi (4-6 hlölle) 400 g lohta 3 rkl konjakkia 3 kpl mandariineja 2 rkl sokeria ½ dl karkeaa merisuolaa ½ tl valkopippuria 1 kpl hunajameloni 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 3 rkl piparjuuritahnaa vastarouhittua mustapippuria 6 tl Cavi-Art merileväkaviaaria 2 rkl balsamicokastiketta 1 cm pala retikkaa Mandariini maustaa graavilohen Poista lohifileestä nahka.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien