Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Tulisavulohesta valmistuu helppo välipalarieska

8 Huhtikuu 2024

4. 8/5 - (16 votes) Savustetusta lämminsavulohesta valmistuu käden käänteessä herkullinen välipalarieska. Leivän valmistukseen kuluu aikaa muutama hassu minuutti. Rieska on kuitenkin täyttävä arjen pelastaja. Herkullinen välipalarieska (4 hlölle) 200 g Lapin TuliSavulohta 4 kpl kananmunia 100 g jääsalaattia 400 g punajuurisalaattia 4 viipaletta kaurarieskaa voita voiteluun Herkullinen välipalarieska valmistuu muutamassa minuutissa Keitä kananmunat kypsäksi.

Alkuruoka Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »