Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Huhtikuu 2024
4. 9/5 - (19 votes) Herkullisen tonnikalatartarin valmistaminen kotona ei ole vaikeaa. Tonnikalatartarin kanssa tarjoillaan paahdettuja viinirypäleitä ja wasabitahnalla maustettua majoneesia. Tonnikalatartar, paahdetut viinirypäleet ja wasabimajoneesi (4 hlölle) 300 g ”tuoretta” tonnikalaa ½ dl Ponzu sitrus-soijakastiketta 1 tl vihreää tabascokastiketta ½ dl tuoretta silputtua ruohosipulia ½ tl suolaa 1 kpl mieto punainen chili (käytetään koristeluun) 1 rasia tummia viinirypäleitä 1 rkl oliiviöljyä 1 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 2 dl maustamatonta majoneesia 2 tl wasabitahnaa Leikkaa tonnikala pieniksi kuutioksi terävällä veitsellä. Jos tonnikalapihvissä on jänteinen kohta, poista se.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien