Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Kesäkurpitsa ja tomaatti maustavat kasvislasagnen
3 Toukokuu 2024
5/5 - (17 votes) Portobello-sienistä saat pienellä vaivalla ihan loistavan alkupalan. Sienet paistetaan pannulla ja gratinoidaan Camembert-juustolla uunissa. Annos on loistava tapas sellaisenaan tai sopii lisukkeeksi salaatin, kalan, kanan tai lihan kera. Camembertilla gratinoidut portobello-sienet (4 kpl) 4 kpl (noin 250g) Portobello-sieniä (tai tosi isoja herkkusieniä) 250 g Camembert-valkohomejuustoa ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 1 tl timjamia tilkka oliiviöljyä paistamiseen Camembertilla gratinoidut Portobellot ovat oiva tapas Poista sienistä jalka. Älä heitä jalkoja roskiin vaan hyödynnä se vaikkapa munakkaaseen.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien