Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Tulisavulohesta valmistuu helppo välipalarieska
26 Maaliskuu 2024
4. 8/5 - (40 votes) Karitsan paahtopaisti marinoidaan portviinissä. Lisukkeeksi valmistetaan herkullinen kolmen sipulin hampurilainen. Täyteläinen portviinikastike kruunaa aterian. Portviinikaritsaa ja kolmen sipulin hampurilainen (4-6 henkilölle) 4 kpl karitsan paahtopaisteja 3 kpl isohkoja punasipuleita 7 kpl banaanisalottisipuleita 15 cm purjoa (vihreä osa) 6 kpl perunoita (kiinteä lajike) 50 g juuriselleriä 1 kpl kananmuna 100 g parmesan juustoa 2 ½ dl portviiniä 1 dl punaviiniä 4 dl lihalientä (esim.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien