Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Huhtikuu 2024
4. 8/5 - (35 votes) Aromaattinen juhla-annos syntyy, kun kokonainen siika kypsytetään sitruunaruoholla, inkiväärillä, chilillä, korianterilla ja hyppysellisellä vaniljaa maustetussa liemessä. Lisukkeeksi tarjoillaan parsaa. 2 kpl kokonaista siikaa 1 kpl vihreä parsanippu 4 dl kalalientä (Puljonki) 3 dl kuivaa valkoviiniä 1 dl omenamehua ½ kpl sitruunaruohotanko ½ kpl limen raastettu kuori 3 cm pala tuoretta inkivääriä 2 kpl punaisia chilejä ½ kpl vaniljatanko ½ dl silputtua tuoretta korianteria 2 tl tamarinditahnaa 50 g voita 3 rkl ruokosokeria hyvälaatuista suolaa ripaus valkopippuria ripaus mustapippuria Kokonaisena kypsytetty siika on maistuva herkku Kuori inkivääri ja sitruunaruoho sekä pilko ne pienen pieniksi paloiksi. Halkaise...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien