Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kylmäsavulohitartar rieska

17 Huhtikuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Lapin Lumous kylmäsavulohitartarista valmistuu herkullinen välipalarieska. Leivän päälle lisätään herkullisia paahdettuja viinirypäleitä, jotka valmistuvat uunissa 15 minuutissa. Paahdetut viinirypäleet ovat täyteläisen makuinen lisäke. Kylmäsavulohitartar rieska ja paahdettuja viinirypäleitä (4 hlölle) 1 prk Lapin Lumous kylmäsavulohitartaria 1 rasia tummia viinirypäleitä 4 kpl kaura rieskapaloja 1 rs Mimis rucolanversoja 1 dl mantelirouhetta Kylmäsavulohirieskat valmistuvat nopeasti Huuhtele viinirypäleet ja laita ne uunivuokaan.

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »