Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
28 Huhtikuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Savuahvenmousse on täyteläisen makuista ja sen valmistaminen on helppoa. Tarjoile savuahvenmousse ponzukastikkeella maustettujen paahdettujen herkkusienten kanssa. Suosittelen kokeilemaan, sillä makupari toimii yhteen upeasti. Savuahvenmousse ja paahdetut herkkusienet (6-10 hlölle) 1 prk (150g) Lapin savuahvenia öljyssä 1 prk (120g) smetanaa 2 dl kalalientä 1 kpl liivatelehti 1 dl ruohosipulisilppua Kantolan Valitut ruiskeksejä (suolaa) 1 rasia (150g) tummia tuoreita herkkusieniä 1 dl ponzukastiketta ½ dl silputtua ruohosipulia Savuahvenmousse maistuu herkkusienten kera Kaada kalaliemi pieneen kattilaan ja keitä sitä kasaan, kunnes liemestä on 1 dl jäljellä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien