Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Voi-sipulikastike kruunaa tonnikalapihvin

11 Toukokuu 2024

4. 9/5 - (19 votes) Tuoreesta tonnikalasta paistettu pihvi on monen kalanystävän suuri suosikki. Kokeile tarjoilla se herkullisen voi-sipulikastikkeen kera, niin makunautinto on taattu. Kaprikset ja sitruunamehu antavat voi-sipulikastikkeelle upean maun. Paistettu tonnikalapihvi ja voi-sipulikastike (4 hlölle) 100 g voita 1 nippu kevätsipulia 1 kpl sipuli ½ dl vettä 2 rkl sitruunamehua 3 rkl kapriksia ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 4 kpl tonnikalapihvejä suolla rouhittua mustapippuria oliiviöljyä paistamiseen Hienonna kevätsipulit ja kuorittu sipuli.

juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »