Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Savustettu lohi ja rapeat korvasienikupit
9 Toukokuu 2024
4. 9/5 - (18 votes) Herkullinen alkupala valmistuu helposti graavilohesta, avokadosta ja retikasta. Annos viimeistellään balsamicosta ja piparjuuritahnasta tehdyllä kastikkeella. Yllätä kumppanisi tai vieraasi ja tarjoile heille maistuva herkkuannos! Graavilohta, avokadoa ja retikkaa (4 hlölle) 200 g Kala-Lappi graavi kirjolohifileepala 2 kpl avokadoja 3 cm pala retikkaa 2 tl piparjuuritahnaa 4 rkl balsamicoa Graavilohesta saat vaivattomasti näyttävän ja herkullisen alkupalan Halkaiset avokadot ja poista niistä kivet.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien