Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Mummon perinteinen kaalipeltipiirakka
27 Maaliskuu 2024
4. 9/5 - (23 votes) Savumuikkumousse on täyteläisen makuista ja sen valmistaminen on helppoa. Savumuikkumousse tarjoillaan keitettyjen kananmunien puolikkaiden kanssa. Saat kananmunista kauniita, kun pyörittelet ne mustissa unikonsiemenissä ja viimeistelet ne silputulla ruohosipulilla. Savumuikkumousse ja kananmunat (4-6 hlölle) 9 kpl kananmunia ½ dl unikonsiemeniä 1 prk (150g) Lapin savumuikkuja öljyssä 1 prk (120g) smetanaa 2 dl kalalientä 1 kpl liivatelehti 1 dl tuoretta ruohosipulisilppua (suolaa) Savumuikkumousse on herkullista Kaada kalaliemi pieneen kattilaan ja keitä sitä kasaan, kunnes liemestä on 1 dl jäljellä.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien