In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
1 In Umido – ruokablogi
Spelttivuokaleipä
27 Tammikuu 2018
Odotan hyvin leivotulta ciabattalta rapeaa, kunnolla ruskistunutta aromikasta kuorta ja pehmeää, ilmavan kevyttä ja isoreikäistä sisustaa. Ciabatta on ehdottomasti leipää parhaimmillaan. Ainoa asia, mitä tästä muuten täydellisestä leivästä jää yleensä puuttumaan on täysjyväviljan tarjoamat lisäkuidut ja ravintoarvot. Tässä ciabattassa on 20% täysjyväspelttijauhoja, mutta ciabattalle asetetuista vaatimuksista ei ole tingitty. Täysjyväspeltti tuo leipään terveellisiä lisäkuituja ja ravintoaineita.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien