In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
20 Tammikuu 2018
Newyorkilais-tyylinen pizzataikina on venyvää ja sitä on helppo käsitellä. Kun halutaan valmistaa kotikeittiön perusvälineillä pizzeriatason pyöreitä pizzoja, newyorkilainen pizzataikina antaa ehkä parhaat mahdollisuudet päästä ainakin lähelle. New Yorkin pizzapohjat ovat tunnusomaisesti hiukan paksumpia kuin esimerkiksi napolilaiset ja etenkin roomalaiset pizzat. Newyorkilainen pizzataikina pyöräytetään noin 0,6 millin paksuiseksi, eli pari-kolme milliä mainittuja italialaisia paksummaksi. New Yorkissa pizzaa syödään perinteisesti slaisseina ja monesti vauhdissa tai seisaaltaan, joten pizzapohjan on pystyttävä kannattelemaan täytteet niin, etteivät ne valu syöjän rinnnuksille.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien