In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
1 In Umido – ruokablogi
Salami-mozzarella-peltipizza Hungry Chef-pizzajauhoista
11 Helmikuu 2018
Nyt voi sanoa, että tässä on täydellinen paahtoleipä aamupalapöytään, paahdettuna tai ilman. Leivässä on 35% täysjyväspelttiä tuomassa makua ja lisäkuituja ja 3% pellavansiemenrouhetta, josta kuitujen lisäksi elimistöön liukenee terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Leipä on luonnollisesti myös pehmeää ja huokoisen ilmavaa. Valmistamalla esitaikina täysjyväspeltistä jo edellisenä iltana maksimoidaan leivän pehmeys ja otetaan kaikki irti speltin pähkinäisestä mausta. 175 g puolikarkeita täysjyväspelttijauhoja (Birkkala) 130 g vettä 1 g hiivaa Sekoita jauhot, hiivaja vesi.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien