Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Syksyiset karpalolihapullat
30 Syyskuu 2023
Syksyinen väri ja makumaailma, joka on tullut tutuksi maailmankuulusta rataouille-kasvismuhennoksesta. Provencelaisen ratatouillen makumaailma syntyy tomaateista, munakoisoista, paprikoista ja kesäkurpitsoista. Siis kasviksista, joita oli jäänyt edellisistä kokkauksista tähteeksi juuri sen verran, ettei niistä rataouillea tekisi, mutta sosekeittoa kylläkin. Kuiva-ainekaapissa oli nimittäin säilyketomaatteja. Ja siitä se ajatus sitten lähti… Makua syventääkseni paahdoin kasvikset uunissa.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien