Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
13 Helmikuu 2021
Limetti, inkivääri, korianteri ja thai-basilika tuovat raikkaan tuulahduksen lohikeittoon, jossa maistuu myös chili ja kookosmaito. Tällä viikolla on vietetty kansallista kalakeittopäivää, jota vietetään nykyään aina helmikuun toisena tiistaina. Tänään huomasin, että kalakeittopäivän merkeissä oli myös kilpailu, jonka finaaliin yltäneet reseptit kuulostivat todella herkullisilta: aasialainen keitto särkisäilykkeillä, lohikeitot tyrnimehulla ja kurkkutilliöljyllä… Pitänee joskus kokeilla. Suosittelen myös ranskalaista fenkolinmakuista kalakeittoa, jonka bongasin Outi Pakkasen dekkarista. Tällä kertaa sukellettiin kuitenkin aasialaisten makujen äärelle.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien