Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Nuukahtaneista herkuiksi

18 Syyskuu 2022

Keittiöstä löytyviä kasviksia ja juureksi kannattaa katsoa avoimin mielin, sillä niistä voi syntyä mitä herkullisimpia aterioita. Havahduin kuluneella viikolla miettimään, kuinka sitä omien hävikkiaterioiden keskellä elää melkoisen yltäkylläisyyden keskellä. Lounassalaattini kun syntyi keitetystä kaurasta, paahdetusta kurpitsasta, salaatin jämistä, kuivatuista karpaloista, pähkinöistä ja fetasta. Oli suorastaan huikean herkullinen ateria balsamicosiirapilla nautittuna. Ja kaikki siis lähti siitä, että edelliseltä päivältä oli jäänyt hieman keitettyä kauraa ja paahdettua kurpitsaa tähteeksi.

Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »