Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
25 Syyskuu 2022
Superhelppo ja maukas perunasoselaatikko syntyy käden käänteessä pakastealtaan perunamuussiaineksista, pestolla maustetuista kasviksista sekä yrttisistä raakamakkarapaloista. Vaan tiesittekö, että perunasose tai -muussi – kumpaa nimitystä sitten käyttääkään – saattaa olla yksi perinteisimmistä ruokalajeista, jota jo muinaiset inkat nauttivat aikapäiviä sitten? Euroopassa perunasoseen kerrotaan syntyneen vuonna 1771, kun ranskalainen Antoine Parmentier järjesti kilpailun perunan valmistustavoista. Korppujauho ja parmesaanijuustoraaste muodostavat rapean ja maukkaan kuoren, jonka alta paljastuu peston maustamat kasvikset, perunasose sekä yrttiset makkarapalat. YRTTINEN PERUNASOSELAATIKKO (4:lle) Aika: +30 min.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien