Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Ripaus kanelia
26 Lokakuu 2022
Salaatti syysruskan väreissä maistuu superherkulliselta, sillä siitä löytyy juuri sopivasti kaikkea. On nimittäin niin suolaista ja makeaa sekä pehmeää ja rouskuvaa. Tämän päivän salaatti syntyi pitkälti tähteistä, kuten esimerkiksi nuukahtaneista salaatinlehdistä, jotka virkistin ensin kulhossa, jossa oli jääkylmää vettä. Ei siis kannata heittää nuukahtaneita salaatteja pois, sillä kun salaatinlehdet ovat saaneet olla jääkylmässä vedessä (jääkaapissa) esimerkiksi noin tunnin, virkistyvät salaatinlehdet jälleen syömäkelpoisiksi. Virkistävän kylvyn jälkeen ei sitten muuta kuin ylimääräiset vedet pois salaattilingolla tai talouspaperilla.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien