Vegeviettelys on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Syyskuuta 2019 lähtien
10 Heinäkuu 2019
Paistettu riisi on täydellinen hävikinhäätöruoka. Tähteelle jäänyt riisi sekä jääkaapin vihanneslokeroon unohtuneet kasvikset saavat siinä uuden, herkullisen elämän. "Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa" pätee erityisen hyvin paistettuun riisiin. Nimittäin, kun paistinpannulle kumoaa edelliseltä aterialta tähteelle jääneen riisin ja jääkaapin uumeniin hautautuneet eripariset kasvikset, kuutioi joukkoon tempeä ja kruunaa koko komeuden vielä pähkinäisellä kastikkeella, on valmiina herkkuateria vailla vertaa. Itseltäni löytyy pakastimesta lähes aina paketti tempeä hätävararuokana, siis juurikin niitä päiviä varten, kun kaapissa on vain riisiä ja raejuustoa ja nälkä on sen verran kova, ettei kauppaan malttaisi lähteä.
Vegeviettelys on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Syyskuuta 2019 lähtien