Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Heinäkuu 2021
Ihanat kippuraiset valkosipulin kukkavarret ovat olleet ruokaunelmani jo vuosia – ja nyt sain niitä vihdoinkin hyppysiini. Olen vuosien varrella bongannut näitä herkkupaloja lähinnä amerikkalaisesta ruokaskenestä, mutta viime aikoina myös hyvän ystäväni Eeviksen somesta. Eevis kasvattaa kasvimaallaan valkosipulia ja aina kun on aika napsia valkosipuleista kukkavarret pois, hän kertoo miten herkullisilta ne maistuvat. Ja minä kuolaan ruudun läpi tai livenä… (Ja ihan vain tiedoksi että Eeviksen sato on pieni enkä todellakaan kehtaisi kärkkyä osinkoa hänen sesonkiherkustaan. ) Kun jostain syystä täällä Suomessa aiheesta ei tunnuta juuri kohkattavan, mietin moniko tietää valkosipulin kukkavarsien olevan syötäviä?
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien