Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Punaviinissä haudutettua poronkäristystä
30 Maaliskuu 2025
Otin pakkasesta poron vasan etuselkää ja mietin teenkö siitä pataruokaa. Sitten tuli mieleen aikoinaan kebabin valmistusta varten hankkimani yleiskone, jonka lihamyllyä en ole ikinä käyttänyt. Jauhoin etuselän jauhelihaksi, lisäsin joukkoon naudanlihaa, maustoin ja muutama tunti myöhemmin minulla oli valmis maukas: POROKEBAB AINEKSET: 500g poron jauhelihaa 400g naudan jauhelihaa 2tl suolaa 2rkl pippurisekoitusta 1rkl chili jauhetta 1rkl paprikajauhetta 1tl juustokuminaa OHJE: Sekoita ainekset yleiskoneeseen ja sekoita n. 15 minuuttia. Käsittele lihamassasta ilma pois.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien