Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Punaviinissä haudutettua poronkäristystä
13 Maaliskuu 2025
Sain pitkästä aikaa käsiini hevosenlihaa, joten sitähän oli aivan pakko ostaa. Hevosenliha on mielestäni täysin aliarvostettua ja todella hyvää lihaa. Tällä kertaa valmistin hevosen ulkofileetä ja kaveriksi hunajaista naurista. HEVOSEN ULKOFILEE AINEKSET: n. 400g hevosen ulkofileetä ( 2x 200g pihvi) Suolaa Mustapippuria myllystä Voita paistamiseen OHJE: Ota pihvit huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen valmistusta.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien