Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
11 Tammikuu 2020
Kun uunissa haluaa valmistaa helposti herkullista kanaruokaa, kannattaa valita nahallisia ja luullisia rintaleikkeitä, jotka säilyttävät mehukkuutensa fileitä paremmin, eivätkä kärsi pitkästäkään kypsennysajasta. Kun leikkeet vielä maustaa reilusti ja oman maun mukaan, saa maltillisen odottelun jälkeen uunista ottaa ulos oivan aterian. Seuraava yrteillä, sitruunalla, valkosipulilla ja inkiväärillä maustettujen rintaleikkeiden resepti osui silmiini K-Ruoka -sivustolla ja osoittautui mainioksi. Koska haluan paistaa niihin pannulla kauniin pinnan ennen uuniin laittamista – ja ehkä muutenkin – laittaisin oliiviöljyä uunivuokaan ensi kerralla hiukan reseptissä suositeltua määrää vähemmän. Nyt leikkeet olivat omaan makuuni aavistuksen liian...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien