Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
14 Tammikuu 2020
Vaikka pyrinkin jatkuvasti keksimään arkiruokaamme uusia kasvisvaihtoehtoja, en ole kovinkaan usein innostunut käyttämään niin sanottuja lihan korvikkeita, kuten soijarouhetta, nyhtökauraa tai härkistä, vaan pyrkinyt lisäämään kasvisruokiimme proteiinin ihan ”oikeilla” kasvikunnan tuotteilla, kuten linsseillä, pavuilla ja herneillä. Koen, että kun kuitenkin syömme myös lihaa, ei minun kannata valmistaa soijarouheesta jauhelihakastikkeen näköistä ruokaa tai nyhtökaurasta vastinetta nyhtöpossulle. Tietysti, jos teen ruokaa esimerkiksi kasvissyöjävieraille voi tilanne olla toinen, mutta me syömme lihan lihana ja kasvikset kasviksina – ainakin useimmiten. Mitä soijarouheeseen tulee, on myönnettävä, että tähän mennessä en ole onnistunut...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien