Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
19 Tammikuu 2020
Valikoidessani sopivaa seuralaista uunissa paahdetuille kananpojan rintaleikkeille, törmäsin Kamera ja kauha -blogissa seuraavaan ideaan palsternakoista, jotka pääsivät uunin paahteeseen niin ikään, voilla ja hunajalla glaseerattuna. Lisämausteina sitruuna, timjami ja valkosipuli saivat aikaan kerrassaan mainion lopputuloksen, joten palsternakasta pitävien – ehkä muidenkin – kannattaa ilman muuta testata reseptiä. Hyvää ja helppoa! Ja sopivat muuten mainiosti edellä mainitsemiini rintaleikkeisiin, joiden ohjetta pääset vilkuilemaan täällä. 4 annosta 700-800 g palsternakkaa 50 g voita 2 rkl hunajaa 2 valkosipulinkynttä 2 tl tuoretta timjamia hyppysellinen sitruunan kuoriraastetta tilkka sitruunamehua suolaa ja pippuria Poista...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien